Vahe ve ekibi Karaman'ın Ermenek ilçesinde oturan, maden kazasında hayatını kaybetmiş bir işçinin ailesinin evini baştan aşağı dekore ediyor.
TÜRKMENLER MOBİLYA SPONSOR

15 yıldır, 81 ilde 1150 evi ücretsiz yenileyen Vahe Kılıçarslan, her hafta, ülkemizin farklı bir iline gidip, şehrin tarihi kültürel özeliklerini, yöresel lezzetlerini tanıtıyor ve o ilde bir ailenin evini baştan aşağı yeniliyor. 

Karaman'da alışverişe çıkan Vahe Kılıçarslan, madenci ailesine yardım elini uzatan Türkmenler Mobilya'dan salon takımını ve halıları seçti. Gördüğü çeşitler karşısında şaşıran ve seçmekte kararsız kalan Vahe Kılıçarslan sonunda birbirinden güzel takımlar içerisinden madenci ailesinin evine uygun şık bir salon takımı seçti.

BÖYLESİNİ GÖRMEDİM

Çekimler dolayısı ile bir çok Anadolu şehrinde mobilya mağazası gezdiğini fakat Türkmenler Mobilya gibisini görmediğini ifade eden Kılıçarslan "Doğrusu her bütçeye uygun bu denli çeşit bulabileceğiniz başka bir mağaza görmedim. Personelde harika maşallah hep güleryüzlüler. Firmanın sahiplerini de bu yardımsever tutumlarından dolayı kutluyorum" dedi.