Ak Parti İl Başkanı Kerim DERELİ'den Vali Süleyman Kahraman'a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede Ak Parti İl Başkanlığına seçilen Kerim Dereli ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Vali Kahraman'ı makamında ziyaret ettiler.

28 Mart 2012 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette İl Başkanı  Dereli , Karaman'a hizmet etmeyi büyük bir onur kabul ettiklerini belirtirken Vali  Kahraman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Demokrasi büyük bir değer ve büyük bir zenginlik... Amacımız demokrasimizi güçlendirerek gelecek nesillerimize taşımak... Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, seçilmenizden dolayı da tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.”dedi. Ziyaret günün anısına fotograf çekimiyle sona erdi.



 Ziraat Odası Başkanı Muğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nden Karaman Valisi Kahraman'a Ziyaret
Karaman Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerini kazanan Recep Muğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Valimiz Sn.Süleyman KAHRAMAN'ı makamında ziyaret etti. 

29 Mart 2012 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Vali Karaman, Başkan Muğlu'yu tebrik ederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karaman'ın bir tarım kenti olduğuna dikkat çeken Vali  Karaman, ziraat odalarının bu anlamda büyük bir önem taşıdığını belirterek: "Öncelikle sizleri tebrik ediyorum, yeni görevinizde başarılar diliyorum. Tarım hem ekonomik açıdan hem sağlık açısından stratejik bir alan ve Karaman bir tarım kenti. Ziraat odamız bu açıdan Karaman için önemli. Bu alandaki sorunların tespiti ve çözümü büyük önem taşıyor. Bu anlamda, sektörle ilgili olan herkesin gayretli ve azimli olması gerekiyor. Sizleri tekrar tebrik ediyor, ziyaretiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum."dedi.

Başkan Muğlu da konunun önemini bildiklerini ve ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, Vali  Karaman teşekkür etti. Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekimiyle sona erdi.