Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğuyla organize edilen ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşecek olan 12 DABO 11. Türkiye Ligi Güney Grubu Şöleni ilimizde 1-3 Mayıs 2014 tarihleri arasında Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılacak.
İlimizi bu ligde Türkiye şampiyonluğunu elde etmiş olan Karaman 12 Dev Adam Basketbol Okulunun temsil edeceği Güney grubuna Mersin, Afyon, KKTC, Nevşehir, Konya, Burdur, Kırşehir, Kayseri illeri katılacaktır.

12 Dev Adam Basketbol Okulları'nın Anadolu'da basketbolu geliştirmek ve devamlılığını sağlamak, nitelikli sporcuları keşfetmek amacıyla kurulduğunu vurgulayan 12 Dev Adam Basketbol Okulu sorumlusu Coşkun Beyaz, ‘’ bu yıl 11.si düzenlenen Türkiye liginin Güney Grubuna Karaman ilinin ikinci kere ev sahipliği yaptığını belirterek, turnuva sonucunda bu grupta takımlar içinden karma olarak 10 sporcunun seçilerek Türkiye ligine katılmaları sağlanacaktır ‘’ dedi.

1-3 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılacak şölene tüm halkımızı davet eder, katılacak tüm takımlarımıza başarılar dileriz.