2011-2012 sezonunu 9. sırada bitirerek taraftarlarını üzen 70 Karaman Spor, Bal. temsil Karaman temsil hakkını da Play off maçında Karaman Belediye Spora mağlup olarak kaybetmişti. Kadrosunu genç ve yetenekli oyunculardan oluşturan 70 Karaman Spor oyuncularından Hüseyin Kuşar ve Bayram Tekin  Amatör Milli Takıma vererek Karaman’ı temsil etmeye devam ediyor. 
 Başkan Yusuf Ünalan’ın temasları ve yoğun görüşmeleri sonunda netice alması ve iki futbolcusunu Amatör Milli Takıma vermesi Karaman ve 70 Karaman Spor için gurur kaynağı oldu. Başkan Ünalan konuyla ilgili olarak; “Gönül isterdi ki genç oyuncularımızdan 4-5 tanesi Milli Takıma yollayalım, oyuncularımızı profesyonel takımlara gönderelim. Karaman’ın en iyi şekilde temsili için elimizden geleni yaptık bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Karamanlı gençler için bir hedef koyarak ahlaklı ve iyi futbolcu yetiştirmeye devam edeceğiz. Bu yıl bir tecrübe daha yaşayarak alt yapının ne kadar önemli olduğunu tekrar anlamış olduk. Umut ediyoruz ki iki yıldır bizim formamızı terleten Hüseyin ve bu yıl başarılı bir sezon geçiren Bayram’ı Amatör Milli takımımıza kazandırarak gençlerimize iyi bir örnek oluruz.” dedi.  

Bayram Tekin ve Hüseyin Kuşar Perşembe (10 Mayıs) günü Ankara’da Amatör Milli Takım kampına dahil olacaklar. İki futbolcumuza başarılar diliyoruz.