Badminton il temsilciliği faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen okullararası gençler badminton il birinciliği müsabakaları 29-31 Aralık 2014 tarihleri arasında 22 okulun katılımı ile Yunus Emre Spor Salonunda oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.

Toplamda 88 sporcunun katıldığı okullararası gençler badminton il birinciliği müsabakaları, çekişmeli ve seyir zevki yüksek maçlara sahne olurken, takımların gruplarında lider olabilmek için gösterdikleri mücadele renkli görüntülere sahne oldu. Yapılan final müsabakalarının ardından kızlar kategorisinde şampiyonluk ipini Ayrancı Ç.P.L göğüslerken, erkekler kategorisinde ise bu isim Karaman Spor Lisesi oldu. Turnuva sonunda kızlar kategorisinde Karaman Spor Lisesi ikinci, İbni Sina Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi üçüncü, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi dördüncü, erkekler kategorisinde ise; Karaman Toki Anadolu Lisesi ikinci, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü, Temizel-Ünlü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi dördüncü oldu.

YÜZLERCE SPORCUYA ULAŞTIK

Şampiyonada ortaya konulan mücadelenin kendini mutlu ettiğini belirten Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, ‘’ Karaman’da devam eden badminton sporu yüzlerce öğrenciye ulaştı. Gerek uygulaması gerekse eğlenceli olmasından dolayı öğrencilerin çok sevdiği badminton sporu KaramanGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde eğitimlerine aralıksız olarak devam ediyor. Karaman’da çok hızlı yayılan bu sporun geri dönüşümünü 29-31 aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen okullararası gençler badminton il birinciliği müsabakalarında gördük. Müsabakalarda centilmenliklerinden ve mücadelelerinden dolayı tüm sporcularımızı kutlar, ilimizi grup maçlarında temsil edecek takımlarımıza başarılar dilerim" dedi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Spor İl Şube Müdürü Aslan Yıldız, Karaman Spor Lisesi Müdür Yardımcısı İsmail Doğan ve Badminton İl Temsilcisi Ela Sunaoğlu tarafından verildi.

HABER MERKEZİ