Spor Toto Süper Lig ekiplerinde Sivasspor’un Faslı yıldızı geçen sezonun gol kralı Aatif Chehachoue, ligde geride kalan 11 haftada sadece 3 gol atarak geçen sezonun gerisinde kaldı.

Kırmızı-beyazlı ekipte 3. sezonunu yaşayan 28 yaşındaki Aatif Chahechoue, ilk sezonunda çıktığı 28 lig maçında 6 kez gol sevinci yaşamış, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 10 maçta 2 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Teknik direktör Roberto Carlos’un göreve gelmesinin ardından performansını arttıran Faslı yıldız, geride kalan sezonda Süper Lig’de forma giyen birçok yıldızı geride bırakarak, 31 lig maçında maçında rakip fileleri 17 kez havalandırıp sezonu gol kralı olarak tamamlayarak kariyerindeki en başarılı sezonunu geçirdi.

Sivasspor’un geride kalan sezonu 5. sırada bitirmesine büyük katkı sağlayan Chahechoue, bu sezona ise istediği gibi başlayamadı. Ligde geride kalan haftalarda gol vuruşlarında etkisiz bir görüntü çizen Faslı oyuncu, forma giydiği 10 maçta sadece 3 gol atabildi. Ligin 6. haftasındaki Beşiktaş maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Aatif, ligin 2. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçında 2 gol ve 10. haftada 3-1 kazanılan Balıkesirspor maçında ise 1 gol kaydetti.