KAYSERİ (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi'nin sportif direktörü Ahmet Bozbey, ligde senelerdir üst sıralarda yer almanın gururunu yaşadıklarını, bu başarıyı yeni sezonda da sürdürmek istediklerini söyledi. 

Bozbey, KBSL'de 2015-2016 sezonu fikstür çekiminin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Centilmence bir sezon olmasını istediklerini belirten Bozbey, "Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Avrupa'nın en zorlu liglerinden biri. Bu ligde senelerdir üst sıralarda olmamız bizim için gurur verici. Başarımızı bu sezon da devam ettirmek istiyoruz. Ligde ilk hedefimiz ilk 3 takım arasında yer almak olacak. Bizim için takım fark etmez, ligde her takımı yenebilecek güçteyiz. Sahamızda kolay kolay maç kaybetmeyeceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu. 

Lige, iç sahada taraftarları önünde başlamanın avantajını yaşayacaklarını kaydeden Bozbey, "Mersin Büyükşehir Belediyespor yaptığı transferle ligi üst sıralarda tamamlama hedefinde olan bir kulüp. İlk maçımızı onlarla yapacağız. Yabancı oyuncularımızın geç gelecek olması, biraz bizi zor durumda bırakabilir. Bunun bilincinde maça çıkacağız. İnşallah Mersin Büyükşehir Belediyespor'u yenerek, lige galibiyetle başlarız" şeklinde konuştu.