ADANA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Başkanı Selahattin Aydoğdu, "Beşiktaş deplasmanına gelerek bize sonsuz destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye'de eşine benzerine ender rastlanan taraftarlarımızı Osmanlıspor maçında da yanımızda görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Aydoğdu, yazılı açıklamasında, Ziraat Türkiye Kupası maçında dün Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri karşılaşmada taraftarlarının büyük desteğini aldıklarını belirtti.

PTT 1. Lig'in 15. haftasında cumartesi günü Osmanlıspor ile zirve yolunda çok önemli bir müsabakaya çıkacaklarını bildiren Aydoğdu, şunları kaydetti:

"Taraftarlarımız her zaman bizim en güçlü silahımız olmuştur. Cumartesi günü de bu büyük taraftarımız işini gücünü bir tarafa koyup 5 Ocak Fatih Terim Stadı'na gelsin ki, yıllardır beklenen bu özleme artık bir son verelim. Beşiktaş deplasmanına gelerek bize sonsuz destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye'de eşine benzerine ender rastlanan taraftarlarımızı Osmanlıspor maçında da yanımızda görmek istiyoruz."