Temsilcimiz 70 Karaman Spor 2. Sezon ilk deplasmanına Adana’ya gidecek.
Güçlü Adana Temsilcisi Adana Gençler Birliği ile Pazar günü 13:30 da Adana’da oynanacak maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimizde cezalı Ali Rıza nın dışında eksik bulunmuyor. İlk yarı temsilcimiz Adana Gençler Birliğini 1-0 mağlup etmişti.
Adana’ya Cumartesi günü hareket edilecek.
Geçtiğimiz yıllarda Akın Spora Amatör Kümede büyük katkı ve destekleri olan ve geçen yıl Karaman Gençler Birliğine de desteklerini esirgemeyen Nevzat Nas bu senede 70 Karaman Spora desteklerini devam ettiriyor.
70 Karaman Spor Başkanı Yusuf Ünalan Futbol Şb. Sorunlusu Gökşen Sade ve T. Direktör Cevdet Kök desteği için Nevzat Nas’a teşekkür ziyaretinde bulunarak atkı ve forma hediye ettiler. Amatörde kümede iken Akın Sporun da Onursal Başkanı olan Nevzat Nas geçtiğimiz yılda Karaman gelirler vergisi sıralamasında 3. olmuştu. Bu hafta oynanacak olan Adana Tek deplasmanına sponsor olan Nevzat Nas “Karaman’ın her zaman bir üst ligde olmasını istiyoruz. Gençlerimizi spora teşvik ederek bir nebzede olsa bizimde katkımız olsun isteriz. 70 Karaman Spor bu yıl 3. Lige daha hazır bir görüntü çiziyor, inşallah sezon sonu şampiyon olarak 3. Lige çıkarız.” Dedi. Başkan Ünalan; “ Nevzat Ağabeyimizin bizde çok ayrı bir yeri var. Amatörde mücadele ettiğimiz yıllarda onun çok desteği oldu. Sağ olsun hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. Karamanlı iş adamlarımıza her zaman Nevzat Ağabeyimizi örnek olarak gösteriyoruz. Kendisi Akın Spor’unda Onursal Başkanıdır.” Diyerek takımın atkısını hediye etti.