PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Cumartesi günü oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Öğleden sonra yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, sakatlığı süren Merthan yer almadı. Tecrübeli oyuncunun bu hafta da forma giyemeyeceği açıklandı. Mehmet Sak ise takımdan ayrı kuvvet çalışmaları yaparken, adalesinde ağrı hisseden Selçuk Şahin düz koşu yaptı.

Teknik direktör Levent Eriş antrenmanın belirli bölümlerinde futbolcuları ile kısa toplantılar yaptı. Çalışmanın son bölümünde taktik çift kale maç oynayan takımda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları gözlerden kaçmadı.

Takımın genç oyuncularından Ahmet Dereli 22. yaş gününü takım arkadaşları ile birlikte kutladı. Mumları üfleyen Ahmet Dereli’yi ilk kutlayan takım kaptanı Merthan Açıl oldu. Derbi galibiyetinin kendisine verilmiş en büyük hediye olduğunu söyleyen Ahmet Dereli, “Çok önemli bir maçı kazandık. En büyük hediye kazanılan 3 puandır. Şimdi önümüzde Bucaspor maçı var. İnşallah kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Hocamız hepimize maçlarda görev vermek için elinden geleni yapıyor. Kimin oynamasından çok takımın başarısı önemli” ifadelerini kullandı.