KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ Spor) Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'nda Belçika'nın Castors Braine takımı karşısında aldıkları mağlubiyeti ilerleyen haftalarda telafi edeceklerini söyledi.

Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta 9. haftada konuk oldukları Castors Braine takımına 68-64 yenildiklerini hatırlattı.

Takım olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirten Bozbey, şöyle devam etti:

"Takımda yorgunluk var, 20 günde 7 maç yaptık. Sonuç da oyuncular robot değil ama lig ve FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde fikstür, takvim gereği böyle. Yoğun dönemden geçiyoruz. FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 4. yenilgimizi aldık ancak bu mağlubiyeti telafi edeceğimizi düşünüyoruz. Üst tura çıkmak için mücadelemizi sürdüreceğiz."

Bozbey, maçtan sonra bazı istenmeyen olaylar nedeniyle üzüntü yaşadıklarını da dile getirerek, şunları kaydetti: 

"Biz tüm rakiplerimizi en iyi şekilde ağırlıyor, Türk misafirperverliğini gösteriyoruz. Maçtan sonra başkanımız Ömer Yağmur sahaya yanımıza gelmeye çalışırken, güvenlik güçleri başkanımızı tartakladı. Biz gerekli şikayetlerimizi yaptık. Yani misafirperverlik anlamında hiçbir şey yok. Biz bütün takımları çiçeklerle karşılarken, yaşadığımız durum maalesef bu."