KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Spor Toto play-off yarı final ikinci maçında taraftar desteğiyle Fenerbahçe'yi mağlup ederek seriyi 2-0'a getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Yağmur ile oyuncular Whalen ve Pınar Demirok, yarın oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili Kadir Has Spor Salonu'nda basın toplantısı düzenledi.

Serinin ilk maçını 78-70 kazanarak, iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Yağmur, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe'yi bu sezon ligde, kupada ve Avrupa kupasında hiç yenememiştik. O bakımdan dün aldığımız galibiyet çok önemli. Bu seriyi geçmek istiyoruz, adımızı finale yazdırmayı arzu ediyoruz. Bu karşılaşmada taraftarımıza büyük iş düşecek. Play-off yarı final ikinci maçında taraftarımızın desteğiyle Fenerbahçe'yi mağlup ederek seriyi 2-0'a getirmeyi hedefliyoruz. Taraftarımızdan salonu doldurmalarını istiyoruz. İnşallah yarın da iyi bir mücadele sonucunda kazanan taraf biz oluruz."

ABD'li oyuncu Whalen ise iyi bir takım olduklarını belirterek, Fenerbahçe'yi elemek için bütün güçleriyle mücadele edeceklerini kaydetti.

Pınar Demirok da play-off yarı final serisinin en önemli maçının yarın oynanacağını vurgulayarak, taraftarlardan destek istedi.

Abdullah Gül Üniversitesi-Fenerbahçe maçı, yarın saat 16.00'da Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu'nda oynanacak.