Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda mücadele verecek olan Akhisar Belediyespor, 2 Aralık Salı günü saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Manisaspor’u konuk edecek.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar yaptığı açıklamada karşılaşmada hem Passolig hem de normal biletin geçerli olacağını belirti. Acar, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"27 Kasım Perşembe günü il güvenlik toplantısında alınan karar gereği 2 Aralık Salı akşamı saat 19:00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan Akhisar Belediyespor - Manisaspor müsabakasında iki takım taraftarlarının tribünlere eşit şekilde bölüneceği kararı alınmıştır. Akhisar Belediyespor, maraton tribün ve Gediz kale arkası tarafını, Manisaspor ise kapalı alt tribün ve Spil kale arkası tribünlerinden maçı izleyebileceklerdir. Ayrıca 2 Aralık Salı akşamı saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan Akhisar Belediyespor - Manisaspor müsabakasında hem Passolig hem de bilet uygulaması yapılacaktır. Passolig’i olamayan taraflarımız biletlerini kimlik kartı ile almak zorundadırlar. Manisaspor ile oynayacağımız maçta tribünler ikiye bölündüğü için kombine kartı olan taraftarlarımız bu maçtan yararlanamayacaktır. Diğer kupa maçlarında Trabzonspor ve Keçiörengücü maçlarında kombine kartları ile giriş yapabileceklerdir. Maçın biletleri 1 Aralık Pazartesi günü hem www.passo.com.tr, Passolig gişeleri, Akhisarspor store de satışa çıkacaktır. Maçın bilet fiyatları Gediz kale arkası 5 TL, Spil kale arkası (misafir) 5 TL, maraton 6 TL ve kapalı 7 TL’den satışa çıkmıştır."