Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda yarın Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 19.00’da konuk edeceği Manisaspor maçının hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde basına kapalı olarak sürdürdü.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Manisaspor ile sağlam bir geçmişe sahip olduklarını ve yarın Manisa 19 Mayıs Stadı’nda dostluk adına ne gerekiyorsa yapacaklarının altını çizdi. Her iki taraftarın hiçbir sorun çıkmadan sporun dostluk ve barış olduğunu ispat edecek şekilde tribünlerde yer alması gerektiğini vurgulayan Eryüksel, “Manisaspor yönetimi ile hiçbir sıkıntımız ve ayrılığımız olmadı. Zamanı geldiğinde onlar bizlere biz onlara futbolcu verdik veya aldık. Bu konuların hiçbirinde sıkıntı yaşamadık. Taraftarlar arasında da bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Futbola yakışır bir mücadelenin sahada olmasını diliyorum. Herkesin maça gelebilmesi için Manisaspor yönetimi ile ortak karar alarak bilet fiyatlarını düşürdük ve stadı iki ayrı noktaya böldük. Karşılaşmadan daha çok spor ve dostluğun kazanmasını umuyorum” dedi.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Öte yandan Akhisar Belediyespor Yönetimi, karşılaşmada hem Passolig hem de kağıt biletin geçerli olacağını açıkladı. Mücadelenin biletleri ise Gediz Kale Arkası 5 TL, Spil Kale Arkası (misafir) 5 TL, Maraton 6 TL ve Kapalı 7 TL’den satılıyor. Maç günü Manisa 19 Mayıs Stadı önünde bulunan Passolig gişelerinden de kağıt bilet satılacağı bildirildi.