AKSARAY (AA) - Aksaray'da, Hentbol 1. Ligi'nde ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'ndan milli takıma seçilen 3 sporcu, Aksaray Valisi Şeref Ataklı'yı ziyaret etti.

Bayanlar Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Aksaray Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'nün oyuncularından Halise Güneş ve Keziban Kabak ile Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu Mustafa Öztürk, milli takıma seçildi. Milli takım oyuncuları, kulüp yöneticileri ve antrenörleri, Aksaray Valisi Şeref Ataklı'yı makamında ziyaret etti.

Ataklı, ziyarette, Aksaray'da sporun her dalda önemli gelişim gösterdiğini belirterek, yapılan çalışmaların ve spora verilen destek ile teşviklerin meyvelerini vermeye başladığını söyledi.

Güneş ve Kabak ile Aksaray Belediye Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında oynayan sporcuların milli takıma seçilmelerinden mutluluk duyduğunu ifade eden Ataklı, Aksaray'dan milli takıma kadar yükselen sporcu sayısının giderek arttığını, sporla ilgilenen gençlerin artmasından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Sporcular ile antrenörleri Muhittin Kılınç, Lütfi Özdemir, kulüp başkanları Murat Koç ve Hakan Gümüşsoy ile bir süre görüşen Vali Ataklı elde edilen başarılardan dolayı emeği geçen kulüplere ve antrenörlere teşekkür etti.

Milli Takıma seçilen sporculara çeşitli hediyeler veren Vali Ataklı, başarılı sporcu ve kulüpleri desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.