PTT 1. Lig’in 9. haftasında Alanyaspor, sahasında Boluspor’a 3-0 yenildi. Maç sonu teknik direktörler karşılaşmayı değerlendirdi.

Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bu sezonki en kötü futbollarını oynadıklarını söyledi. Özellikle maçın ilk yarısında oldukça isteksiz ve kötü futbol sergilediklerini belirten Altıparmak, "Maçın ilk 45 dakikalık bölümde rakibimiz bizi çok iyi kapattı. Pas yapmamızı engelledi. Zaten bizi durdurup ondan sonra oyunu kazanmaya gideceklerdi. Biz bunu bir haftadır çalıştık ama bazen çalıştıklarımız sahada olmuyor. Kötü oynamamıza rağmen maçın kırılma anları vardı. Bu kırılma anlarında kötü oynamamıza rağmen maçı bile çevirebilirdik ama rakibiz galibiyeti hak etti. Onların hakkını yemeyelim. 1-0 gerideyken attığımız gol nizamiydi. Hakem göremedi ve faul verdi. Sonra golü biz yedik. Belki maçı 1-1’e getirseydik oyun değişebilirdi" dedi.

Taraftarlara maç boyunca verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Altıparmak, "Eksik olmamıza rağmen taraftarın desteğiyle oyunda kaldık. 10 kişi kalmamızı hissettirmediler. Onların gayretine takımımız da uydu ve nizami bir gol attık ama geçerli olmadı. 2. golü yedikten sonra sürklase olduk diyebilirim. Ancak rakip 10 kişi kalınca stoper çıkardık ve oyunu kurtarmaya gittik ama bir türlü istediğimiz golü yakalayamadık. Açıkçası oynadığımız oyunla maçı haketmedik. Ama oyuncularıma şunu söyledim; bazen futbolda takım halinde çok kötü oynayacağımız günler vardır. Biz bu hafta hakkımız kullandık. Rakibiz iyi oynadı ve iyi mücadele etti. Hakettiği 3 puanı aldı. Milli maç arası bizim için iyi olacak. Bu arada hem eksiklerimizi, hem de yapamadıklarımızı tüm futbolcularla konuşarak, eski kimliğimize döneceğiz. Ekip olarak da kendimizi sorgulamamız gerekiyor" diye konuştu.

BOLUSPOR CEPHESİ

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, ise önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. Maç öncesi rakibin 14, kendilerinin ise 9 puanları olduğunu hatırlatan Erginer, şöyle konuştu:

"6 puanlı bir maç olarak görüyorduk. Hazırlanma açısından kısa bir hafta oldu. Kurguda küçük değişiklikler yaptık. Öncelikle futbolcularımı kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler. Oynamak istediğimiz oyunu sahaya yansıttık."