Alanyaspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, son 4 haftada alınan 4 mağlubiyetinin ardından görevinden istifa etti.

Turuncu-yeşilli kulübün yönetim kurulu istifayı kabul ederek sözleşme karşılıklı olarak feshedildi. Altıparmak’ın yardımcıları Murat Özdiyar, Zafer Şahin ve Haluk Kaplan da kulüpteki görevlerinden ayrıldı.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, bugüne kadar Alanyaspor’un başında 50 maça çıktıklarını ancak 7 maçtan puansız ayrıldıklarını söyledi. Kendisini Alanyalı hissettiğini belirten Altıparmak, "Görev yaptığım 1,5 yılda çok büyük işler yaptık. Futbolda ne yazık ki eskiye bakılmıyor. Kulübümüzün başarılı olması adına her şeyi yaptık ve başarılı olduk. Alanya’da çok güzel dostluklarımız var. Aynı şekilde devam edecek. Buradan ayrılsak da gönlümüzün bir tarafından her zaman Alanyaspor sevgisi olacaktır. Alanyaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diledim" dedi.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise son haftalarda alınan mağlubiyetlerin ardından teknik direktör Mehmet Altıparmak ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını söyledi. Altıparmak’ın kulübe çok büyük katkıları olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, "Gelinen noktada hocamızla oturup konuştuk. Karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Kendilerine bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hocamızla bundan sonraki ilişkilerimiz devam edecek" diye konuştu.

Başkan Çavuşoğlu, kulübe verdiği hizmetlerden dolayı Altıparmak’a plaket verdi. Altıparmak daha sonra yöneticilerle ve kulüp çalışanlarıyla vedalaşarak tesislerden ayrıldı.