Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Hamza Hamzaoğlu ile yarın Gaziantep’te mukavele imzalayacaklarını söyledi.

Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçı öncesi havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam Cesare Prandelli’ye hizmetlerinde dolayı teşekkür eden Albayrak, “Gönül böyle olmasını istemezdi. Çok iyi, mükemmel bir insan ama olmadı. Çok destek verdik. Şanssızlık diyelim. Kendisiyle bugün görüştük. Kendisiyle önümüzdeki hafta bir yemek yiyeceğiz ve Galatasaray’a yakışır bir şekilde kendisini uğurlayacağız. Bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Galatasaray ve şahsım adına çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra ki hayatında başarılar diliyorum. Bu karşılıklı anlaşılarak sonuçlanan bir mukaveleydi” dedi.

“ÇOK BÜYÜK FEDAKARLIKLAR YAPTI”

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Hamza Hamzaoğlu ile ilgili sorulan soruya ise, “Biraz bekleyelim. Fazla bir pürüz yok. İnşallah yarın da Gaziantep’te kendisiyle mukavele imzalama şansı bulacağız. Kendisi Galatasaray’a gelmek için çok büyük fedakarlıklar yaptı. Galatasaray’ın yetiştirdiği evlatlarından bir tanesi. Hem Hamza için hem de Galatasaray için hayırlı olur” açıklamasında bulundu.