Beşiktaş İletişim Sorumlusu Metin Albayrak, Gökhan Töre’nin aldığı ceza için tahkim kuruluna yaptıkları itirazın reddedilmesini kamuoyuna bıraktıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında İstanbul Başakşehir’e konuk olan Beşiktaş mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Mücadelenin ardından Beşiktaş İletişim Sorumlusu Metin Albayrak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gökhan Töre’nin cezası nedeniyle tahkim kuruluna başvuruları olduğunu hatırlatan Albayrak, "Emre’nin basın toplantısından sonra bugün tahkimin verdiği kararı çok adaletsiz ve eşitsiz görüyoruz. Emsali olan bir kararı delil olarak görmedikleri için hukukun eşit dağıtılmasını istiyoruz. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bu gibi olayları artık sürekli dile getireceğiz" diye konuştu.

Başakşehir Kulübü’nü tebrik ettiğini belirten Albayrak, "Biz eksik kaldığımız maçlarda da geri dönüşleri yapıyoruz. Bazı bireysel hatalardan goller yiyebiliyoruz ama bugün takımımız o dersi çıkarıp altın değerinde 3 puan aldı. Kerim çok iyi bir çıkış yapmıştı ama sakatlandı ona çok üzüldük" dedi.

Basın mensuplarının sonraki maçlarını Başakşehir Stadı’nda oynayıp oynamayacakları hakkındaki soruya ise Albayrak, "Şuan stat için verdiğimiz bir karar yok. Başka şehirlerde olabilir. Bunu Salı günü yönetim toplantısında konuşacağız. Burayı yani Başakşehir’i gördük. Bu da olasılıklar arasında. Milli takım için verilen ara bizim için sakat oyuncularımızın iyileşmesi açısından çok önemli" diye cevap verdi.