Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yeni hoca arayışı içinde olduklarına yönelik çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, maçın 2-1 kazandıkları Karabükspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Albayrak, “Zor bir deplasmandan ve deplsamanın zorluklarını biliyorduk, onun için iyi hazırlandık. Her gün üzerine koyarak gidiyoruz. Soyunma odasında ve dün otobüsle gelirken beraberliği ve kazanma hırsını gördüm. Takımımız her geçen gün şampiyonluğa inanıyor. Emin adımlarla hedeflerimize ulaşmak için çok çalışıyoruz. Florya’yı size açacağız” dedi.

“HABERLER ASILSIZ”

Burak ve Selçuk’un paralarından indirim istediği yönünde çıkan haberlerin tamamen asılsız olduğunu da belirten Albayrak, “Bazı basında çıkan ve hiç bizim ağzımızdan olmayan haberler yer alıyor. Sizin hepinizi seviyorum. Yanlış kaynaklardan yanlış bilgiler alıyorsunuz. Bizim ağzımızdan bunları duymadan lütfen haber yapmayın. Hem kendi camianıza hem Galatasaray’a zarar veriyorsunuz. Yeter artık Allah aşkına sizden rica ediyorum. Basında çıkan haberlerin hepsi asılsız. Taraftarımız bunlara inanmasın. Kimseyle görüşmedim. Lütfen bu işe son noktayı koyun, sizden rica ediyorum. Burak ve Selçuk’la konuşup paralarında indirim yapmamla alakalı haberler yapılıyor, bunlar doğru değil. Galatasaray’ın havasını kimse bozmasın. Biz hedefimize ulaşacağız. Yönetim kurulu olarak başkanıma, hocama teşekkür ediyorum. Herkes görevini biliyor ve herkes mükemmel çalışıyor. Milli maç arasını çok iyi değerlendireceğiz” açıklamasından bulundu.

“O KAYNAKLAR BİTTİ”

Bosna Hersek Teknik Direktörü Saffet Susiç’in ’Galatasaray’dan iki yöneticiyle görüştüm ancak tekliflerini kabul etmedim’ yönündeki açıklamalarının da sorulduğu Abdurrahim Albayrak, “Futbolla ilgili başkanım tek yetkiyi bana vermiştir. Hiç kimsenin bizim yönetimden bir arkadaşımızın böyle bir görüşme yaptığına inanmıyorum. Yönetimdeki hiçbir arkadaşımız açıklama yapmıyor. Ben sizi uyarıyorum, kaynaklarınız size yanlış bilgi veriyor. O kaynaklar bitti. İki haftadır soyunma odasından kadro alabiliyor musunuz, alamıyorsunuz. Kaynaklarınıza inanmayın” dedi.