Bu yıl ikincisi düzenlenen Altın Bilekler Basketbol Şöleni 15-16 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri Kazım Karabekir spor salonunda yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen 7-14 yaş arası 150 sporcunun katılımı ile yapılan şölene ilgi oldukça büyük oldu. Şölen hakkında bilgi veren Antrenör Coşkun Beyaz şölende  Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü il Spor merkezleri, İl Özel İdaresi Spor kulübü basketbol takım oyuncuları ve Türkiye Basketbol Federasyonu 12 Dev Adam Basketbol Okulu öğrencilerinin katıldığını, yapılan müsabakalar sonucunda tüm katılımcılara madalya takıldığını, ayrıca müsabakalar arasında ödüllü yarışmalar yapılarak çocuklarımızın bir şölen havasında eğlenmelerinin sağlandığını söyledi.

Coşkun konuşmasının devamında;’’Müsabakaların hazırlanmasında bizlere yardımcı olan ve müsabakalar sonucunda yapılan ödül töreninde bizleri yalnız bırakmayan başta İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz M. Salih Baldız, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Yöneticilerine tüm sporcularımız, velilerimiz adına teşekkür ederiz,’’dedi.