Amatör spor haftası etkinlikleri devam ediyor

Amatör Spor Haftası etkinlikleri sebebiyle ilimizde spor şöleni hız kaybetmeden devam ediyor. Bu görsel şovlardan biride Yunuskent  Sahasında oynanan Masterlar futbol müsabakasıydı. Karaman'ın unutulmayan eski futbolcularının bir araya geldiği gecede görsel şov izlenmeye değerdi.

Skordan çok dostluk ve Fair Play'in ön planda olduğu gecede unutulmayacak kareler vardı. Amatör Spor Haftasına yakışan bir maç oldu ve verilen mesaj aynıydı '' Spor Dostluk, Barış ve Kardeşliktir''.
Müsabaka sonrası açıklama yapan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, '' Amatör Spor Haftası sebebiyle ilimizde spor etkinliklerine ara vermeden devam etmekteyiz. Bu özel gece Amatör Spor Haftası etkinliklerinin bir parçasıydı ve bu özel haftayı özetleyen en güzel müsabakalardan biri oldu'' dedi.

Master Spor Kulübü Vakfı A ve B takımı oyuncularına ödüllerini Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ve Karaman Amatör Spor Kulüpleri  Federasyon Başkanı Celalettin Özcan takdim etti. Ödül töreni sonrası çektirilen hatıra fotoğrafı ile gece sona erdi.