1-13 Eylül 2014 tarihlerinde Polonya’nın Varşova kentinde düzenlenen Eurocamp 2014’te şampiyon olmayı başaran Ampute Milli Takımı, Meksika’nın Culiacan kentinde 30 Kasım-8 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Ampute Futbol Dünya Şampiyonası öncesinde WOW Topkapı Palace Otel’de kampa girdi.

Ay-yıldızlı ekip futbolcularının, kamp boyunca sağlık sponsorluğunu ise Medical Park Antalya Hastane Kompleksi üstlendi.

Takımda sakatlığı bulunan Fatih Şentürk, Rahmi Özcan ile Barış Telli’nin de tedavileri Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünden Op. Dr. Fırat Oruç tarafından gerçekleştirildi. Meksika’da Dünya Şampiyonluğu’nu hedeflediklerini belirten ay-yıldızlı ekibin futbolcuları, “6 grup, 24 takımın bulunduğu bu şampiyonada yüksek tempoda maçlar oynanacak. Biz de ruhumuzla mücadele edip, kupayı ülkemize getirmek istiyoruz” dedi.

Ayrıca ay-yıldızlı takımın deneyimli isimleri Fatih Şentürk, Rahmi Özcan ile Barış Telli, tedavileri esnasında Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Genel Müdürü Oya Ayçetin’i de ziyaret etti. Böyle yorucu bir kamp döneminde kendisini ziyaret etme nezaketinde bulundukları için sporculara teşekkür eden Ayçetin, “Ampute futbolundaki temsilcilerimizi hastanemizde ağırlamak ve onlara destek olmak bizler için önemli. Şampiyona öncesi düzenledikleri son kamplarında sağlıklarını Medical Park markasına emanet ettiler. Uluslararası arenada elde edecekleri başarıyı heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.