Anadolu Efes’in, Zalgiris Kaunas’a 65-62 mağlup olduğu maçın ardından mavi-beyazlı başantrenör Ivkovic, “Maç genel olarak düşük ritimde geçti” dedi.

Bugün çok zor bir maç olduğuna değinen tecrübeli antrenör, “Maç genel olarak düşük ritimde geçti. Set oranları ağırlık bastı. Bugün onlar maçı bizden daha çok kontrol eden taraf idi. İlk yarıda çok zorlandık. Sadece 2 asist ve 8 top kaybı yaptık. Bizim gibi bir takımın bunu yapmaması gerekiyordu. Tamamen sahada farklı bir takım vardı bugün. Maçta da zaten 62 sayı attık. Bu şartlarda elimizden gelenin en iyisini yaptık. Krstic kendi kalitesine yakışır bir oyun oynadı ama takım olarak daha iyi oynamamız gerekirdi. Sakatlıklardan dolayı ise rotasyonlarda sıkıntı yaşıyoruz” açıklamasını yaptı.

Zalgiris Kaunas Başantrenörü Gintaras Krapikas de zor bir maç olduğunu ifade ederek, “Böyle bir maçı kazandığımız için şanslıyız. Grubun en zor takımlarından biriyle oynadık. Bugün sahada savaştıkları ve maçı kazandıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum“ dedi.