Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, THY Euroleague’de İspanyol ekibi Real Madrid ile oynadıkları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

THY Euroleague A Grubu 5. hafta maçında Anadolu Efes, Abdi İpekçi Arena’da İspanya ekibini Real Madrid ile oynadığı karşılaşmayı 75-73 üstün tamamladı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, "Çok iyi oynayarak, sonuna kadar hak ettiğimiz bir maçı kazandık. Maç boyunca kazanma arzumuzu sahaya yansıttık. Karşımızda bu ligin en fazla asist yapan ve çok iyi 3 sayı atan takımı vardı. Maç boyunca 3’lük sayılarına dikkat ettik. Özellikle ilk yarıda Real Madrid gibi bir takımı 7 asist ve 7 top kaybıyla oynattık. Son pozisyonda ilahi bir kuvvetin yardımıyla kazanmayı bildik" dedi.

"RAKİBİMİZİ GERİDEN TAKİP ETTİK"

Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso ise, maç boyunca rakiplerini geriden takip ettiklerini ifade etti. Laso, “Anadolu Efes’i tebrik ediyorum. Maç çok baş başa geçti. Son 3-4 dakikada önemli şutları atan takımlar kazanıyor. Biz çok iyi değerlendiremedik şanslarımızı. Cedi Osman çok önemli bir 3’lük attı. Maçın sonunda verdiğimiz hücum ribaunduyla maçı kaybettik" diye konuştu.