Türkiye Basketbol Ligi’nin 11. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda Torku Konyaspor’u 74-64 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, “Torku Konyaspor’un iyi oyuncuları olduğunu biliyorduk. Zorlu olacağını tahmin ediyorduk. Sakatlıklara rağmen bu maçı kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Ivkoviç, maçın başından itibaren oyunun kontrolünü ellerinde bulundurduklarını belirterek, “Son üç günde üç farklı şehirde oynadık. Bu sabah ben bile otelde uyandığımda ’neredeyim’ diye düşündüm. Bu oyuncular için daha da zor. Torku Konyaspor’un iyi oyuncuları olduğunu biliyorduk. Zorlu olacağını tahmin ediyorduk. Sakatlıklara rağmen bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Sakat oyuncularımızın en kıza zamanda aramıza katılmasını bekliyoruz. Önümüzde kritik bir süreç var. Zorlu rakiplerle maçlarımız var. Önümüzdeki günler bizim için çok önemli" diye konuştu.

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir’in cezası nedeniyle toplantıya katılan yardımcı antrenör Murat Yolcu ise, “Troy’un eksikliğini bu maçta hissettik. Yerine giren oyuncularımızın oyunu kıracağını biliyorduk. Bu kadar top kaybı yapacağımızı düşünmüyordum. Ama sıkıntı yok, maçı sakatsız ve cezasız atlattık. Artık önümüze bakacağız" şeklinde konuştu.