Karaman ilinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Yıldızlar Masa Tenisi müsabakalarına ilimiz sporcularının da yer aldığıAntalya, Isparta, Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Afyon ve Burdur illerinden toplam 80 sporcunun katıldı. 17-18 Ocak 2015 tarihleri arasında 2 gün boyunca süren kıyasıya rekabetin sonunda dereceye giren takımların belirlenmesinin ardından grup müsabakaları sona erdi. Müsabakalara erkekler kategorisinde katılan Karamanlı sporcular zorlu ve çekişmeli geçen maçların ardından grup müsabakalarını ikinci olarak tamamladılar.
Müsabakalar sonunda açıklamada bulunan Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız, ‘’ Türk sporu için çok önemsenen bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Sizin gibi yetenekli ve değerli sporcuların içinden çok iyi yıldızlar çıkacak ve ileride ülkemiziuluslararası arenada en güzel şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum. Ayrıca iki gün süren müsabakalar boyunca sergilemiş olduğunuz centilmence ve sportmence hareketlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.
Sizleri tekrar ilimizde ağırlamaktan dolayı duyduğumuz mutluluğu belirterek, tüm sporcu, antrenör ve idarecilerimize başarılar diliyor, böylesine güzel bir turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.
Müsabakalar sonunda düzenlenen tören ile dereceye giren takımlara Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Aslan Yıldız ve Vedat Akyar tarafından başarı belgeleri verildi.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar ise;
Erkek A Grubu Bayan A Grubu
1. Mersin 1. Hatay
2. Karaman 2. Burdur
Erkek B Grubu Bayan B Grubu
1. Isparta 1. Adana
2. Hatay 2. Antalya
Erkek C Grubu Bayan C Grubu
1. Adana 1. Afyon
2. Antalya 2. Mersin