Ankaragücü Başkanı Metin Akyüz ve yönetim kurulu üyeleri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i makamında ziyaret etti.

Ankaragücü Başkanı Akyüz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Taşdelen, "Her Ankaralı’nın hayatında bir Ankaragücü gerçeği vardır. Bu değerleri, bu kentin kaybetmemesi lazım" dedi.

Ankaragücü’ne mutlaka sahip çıkılması gerektiğini belirten Taşdelen, "Bu kulübün ayağa kaldırılması hususunda herkesin bir şeyler yapması gerekiyor. Ticaret odası, sanayi odası, iş adamları, büyükşehir belediyesi, Çankaya, Altındağ ilçe belediyeleri olsun, herkesin hep beraber Ankaragücü’ne sahip çıkması gerekiyor. Siyasi parti farkı gözetmeden Ankaragücü’ne herkesin destek olması gerekiyor. Biz bu anlamda üzerimize düşen göreve hazırız. Siyaseti bir köşeye koyup hep beraber sahip çıkacağız. Bu kentin Ankaragücü değerine sahip çıkmak, aynı zamanda benim bir sorumluluğumdur. Bu anlamda biz üzerimize düşeni yaparız" ifadelerini kullandı.

Ankaragücü Başkanı Metin Akyüz, ziyaretin anısına başkan Taşdelen’e "06 numaralı" Ankaragücü forması hediye etti.