PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Antalyaspor, sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetimindeki antrenmana düz koşu ile başlayan futbolcular daha sonra ısınma hareketleri yaptı. Isınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma çalışması ile süren çalışma, ayak tenisi ve yarı alanda çift kale maçla son buldu. Kırmızı-beyazlı takımda yapılan antrenmana grip olan Hüseyin ve annesi vefat eden ve Almanya’da bulunan Sezer Badur katılmadı.

Antalyaspor ligde oynadığı 14 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Rakip kalelere 26 gol atan kırmızı-beyazlılar, kalesinde ise 17 gol gördü. Sahasında oynadığı 7 maçta 6 galibiyet alan Antalyaspor, tek yenilgisini Alanyaspor’dan aldı. Kırmızı-beyazlılar deplasmanda oynadığı 7 maçta ise 2 galibiyet, 4 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Antalyaspor’un gol yollarındaki silahı ise attığı 11 golle Senagalli oyuncu Lamine Diarra.

Pazar günü saat 13.30’da Akdeniz Üniversite Stadı’nda oynanacak Antalyaspor - Adanaspor maçını Ankara bölgesi hakemlerinden Mustafa İlker Coşkun yönetecek.