Antalyaspor’un maddi olarak sıkıntılı günler geçirdiğini bildiren Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’den elektrik direklerinde yer alan reklam mecralarının kulübe kullandırılmasına izin verilmesini talep etti.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer yaptığı yazılı açıklamada, Antalyaspor’un kamusal bir alan olmakla beraber Antalya’nın tartışmasız en büyük markası olduğunu ve bugün futbolun geldiği nokta itibariyle deniz aşırı ülkelerde dahi kulübün tanındığını belirterek, "Her ne olursa olsun, eminiz ve gururluyuz ki kulübümüz, tıpkı bundan önceki 48 yılda olduğu gibi sonsuza kadar varlığını sürdürecektir" ifadelerini kullandı.

Kulübün ekonomik olarak son derece zor günler geçirdiği dile getiren Gencer, şunları söyledi:

"Buna rağmen sportif anlamda çok büyük başarılar elde etmektedir. Ancak kulübümüzün kendi bulduğu kaynaklar tamamen tüketilmiş ve bu esnada şehrin dinamiklerinden yardım istememiz kaçınılmaz olmuştur. Gelinen noktada elektrik direklerinde yer alan reklam mecralarının kulübümüze kullandırılmasına izin verilmesinin, kulübümüzün girdiği dar boğazdan tam olarak olmasa da bir miktar rahatlama yaşatacağı kanaatindeyiz. Dolayısıyla bugüne kadar her zaman yanımızda olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’den tüm Antalyalıların malı olan Antalyasporumuza yardımda bulunmalarını talep etme zorunluluğumuz hasıl olmuştur."

Gencer açıklamasının devamında, Antalya’daki elektrik direklerindeki reklam alanlarının kulübün kullanmasına izin verilmesiyle birlikte kulübün Süper Lig’e çıkabilmek için büyük bir ekonomik kaynak bulmuş olacağını bildirerek, bu konuda Başkan Türel’in, kendilerinden desteğini esirgemeyeceğine olan inancı ile teşekkür etti.