PTT 1. Lig’in 13. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak Antalyaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Hami Mandıralı gözetiminde Boluspor maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri’nde sürdüren Antalyaspor, 21 Yaş Altı takımıyla hazırlık maçı yaptı. Hazırlık maçı öncesi deneyimli teknik adam Hami Mandıralı, oyuncularıyla kısa bir konuşma yaptı. Kırmızı beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Boum ve Sakıp çalışmada yer almadı.

"ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜZ BİR SONUÇ ALDIK"

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Alanyaspor maçında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını dile getirdi. Deneyimli teknik adam Mandıralı, "Geçen hafta çok üzüldüğümüz bir sonuç aldık. Oynadığımız futbolun karşılığı olmayan bir sonuç aldık. Futbolda herkesin söylediği gibi topu ağlara değdirmek gerekiyor. Biz topu ağlara değdiremedik. Pozisyon zenginliği, kondisyon, takımın mücadele gücü hepsi çok güzel fakat top ağlara değmeyince bu denilenler sizi mutlu etmiyor. Futbolcuları, camiayı ve taraftarı mutlu etmiyor. Eksik taraflarımızı gidermek için çok çalışacağız. Futbol sonuç oyunu. Sonuç almadığınız zaman eleştiriler oluyor. Bu eleştiriler normaldir. Ama ben oyuncularımın performansından memnunum. Sadece topu ağlara değdiremiyoruz. Onu da değdirdiğimiz zaman zaten problemleri gidermiş olacağız" dedi.

"BİZ ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

Çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden teknik direktör Hami Mandıralı, Boluspor’u yenerek moral kazanmak istediklerini söyledi. Mandıralı, "Bu hafta çok önemli bir Boluspor maçımız var. Biz şampiyon olmak istiyoruz. Hep bu hedefi koyduk. Bu hedefimizin peşinden gitmek istiyoruz. Maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Onun için hazırlanıyoruz. Arkadaşlarımızda saha da hep bunun bilincinde olarak yüreklerini ortaya koyuyorlar. Takım olacağız mağlubiyetlerden gerekli dersleri çıkartıp önümüzdeki maça iyi hazırlanacağız. Bolu’yu yenip moral bulmak istiyoruz. Antalyaspor takımının kalitesi kapasitesi olduğunu herkes biliyor. Sadece bu kapasiteyi sahaya yansıtıp topu ağalara değdirmemiz lazım" diye konuştu.

"MEVKİ SÖYLEMEK ŞIK OLMAZ"

Transfer konusunda mevki söylemenin şimdilik şık olmayacağını söyleyen tecrübeli teknik adam, 3 ya da 4 transfer yapmak amacında olduklarını belirterek, "Transfer yapmak istediğimiz oyuncular var. Mevki söylemek şık olmaz. Mevcut oyuncularla yolumuza devam ediyoruz. Biz isteklerimizi başkana ilettik. Başkan ve ekibi çalışmaları yapıyorlar. Oyuncu almamız lazım. Eksik yerlerimiz var biliyoruz ama şuan konuşmak bana ve başka birinin söylemesine yakışmaz. 3-4 oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Bunu kendi zevkimiz için değil Antalyaspor’un şampiyon olması için bu isteklerde bulunduk. Herkes iyi niyetli çalışıyor. İstediklerimiz inşallah alınır ve sahada daha güçlü Antalyaspor olur"

"TAKIMIN KONDİSYONU YÜKSELİYOR"

Göreve geldiği günde beri takımda güzel şeylerin olduğunu ifade eden Hami Mandıralı, takımı hazır tutmak için onlara ağabeyilik yaptıklarını söyledi. Mandıralı, "Giresun maçının ilk yarısı dışında iki maçta da pozisyon zenginliği var. Fakat bunu sonuca yansıtamadık. Biz saha içinde yapılması gereken her şeyi yapıyoruz. İştahları güzel. Kondisyonu yükseliyor takımın. Bu çok önemli. Biz onlara hocalık, ağabeyilik yapıp onları zinde, moralli tutmaya çalışıyoruz. Onun dışında kalanları saha içinde oyuncu arkadaşlarımız yapacak. Onların ayaklarındaki hünerlere kaldı bizim ve Antalyaspor’un kaderi. Hep birlikte iyi niyetle çalışıyoruz" dedi.

"BU TAKIM ANTALYASPOR’U SEVENLERİN TAKIMI"

Alanyaspor maçında taraftarların tepkisine maruz kalan deneyimli oyuncu Mehmet Sedef’i taraftar istediği için oyundan almadığını belirten Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, "Bu takım Antalyaspor’u sevenlerin takımı. Hepimizin takımı oluyor. Taraftar oyuncu grubunu birbirinden ayırmamalı. Orada hata varsa herkes yaşıyor. Bunu bireyselliğe dökmemek lazım. Mehmet’e yapılan şık değildi. Ben Mehmet’i taraftar istedi diye dışarıya almadım, sarı kart gördü, 10 kişi kalmayalım diye aldım. Yoksa, ’taraftar istedi, ben oyuncumu kurban edeyim’ benim böyle bir yapım yok. Ben böyle karakter yapısına sahip değilim. Mehmet aslanlar gibi görevini yapmaya çalışıyor. Her futbolcunun zaman zaman hataları oluyor. Taraftar istedi diye oyuncu dışarı alınmaz, alan hocanın da duygularını gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum."