PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor’un kaptanı Mehmet Sedef, Alanyaspor mücadelesinin ardından bazı taraftarlarla yaşadığı tartışma nedeniyle özür diledi.

Sedef, yaptığı yazılı açıklamada, Alanyaspor müsabakasında alınan yenilgi sonrası bazı taraftar grubu tarafından şahsına ve ailesine yapılan küfürlerin kendisini üzdüğünü ve insani tepki gösterdiğini belirterek, yaşanılan olumsuz durumdan dolayı tüm camiadan özür diledi.

Mehmet Sedef, açıklamasında, “Kayserispor müsabakasında alınan galibiyet sonrası taraftarların beni ve arkadaşlarımı yanlarına çağırmasına maç sonrası yorgunluğunun da vermiş olduğu etkiyle içgüdüsel olarak insani tepkimi gösterdim. Geçen yıl yaşadığım ciddi sağlık problemlerime rağmen takımın başarısı için var gücümle mücadele etmeye çalıştım ve hala çalışmaya devam ediyorum. Bu konuyu da taraftarlarımızın takdirine sunmak isterim. Takımın sürdürülebilir başarısının her zaman kişisel kızgınlık ve alınmaların önünde olması gerektiği bilincinin farkında bir kaptan olarak verdiğim tepkiden dolayı son derece üzgün olduğumu ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluğa gidilen yolda taraftarların, futbolcuların, kulübün birlikte hareket etmesinin takımın başarısını motive edeceğini bildiren Sedef, yaşanan olumsuz durumdan dolayı tüm camiadan özür diledi.