PTT 1. Lig’in 13. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak Antalyaspor hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kırmızı-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Joseph Boum ve Sakıb Aytaç, antrenmana katılmazken hafif sakatlığı bulunan kaleci Ozan Evrim Özenç takımdan ayrı çalıştı. Öte yandan iki oyuncunun yanı sıra sakatlığı bulunan kaleci Ozan Evrim Özenç ve Alanyaspor maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen Sezer Badur ve Zeki Yıldırım zorlu Boluspor maçında takımı yalnız bırakacaklar. Ayrıca kırmızı-beyazlılar cumartesi sabahı yapacağı ter idmanıyla Boluspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak öğle saatlerinde hava yoluyla İstanbul’a geçtikten sonra kara yoluyla Bolu’ya geçerek maç saatini bekleyecek.

EN GOLCÜ DİARRA

Antalyaspor, PTT 1. Lig’de oynadığı 12 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi ile 3. sırada yer alırken, rakibi Boluspor ise 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi ile 9. sırada yer alıyor. Antalyaspor, rakip kalelere 22 gol atarken, kalesinde ise 17 gol gördü. Kırmızı-beyazlıların Boluspor maçındaki gol silahı 12 haftada rakip kalelere 9 gol atan Lamine Diarra olacak.

CEYLAN: "BOLUSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Alanyaspor maçında iş kazası yaşadıklarını dile getiren Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, "Oyuncular, Alanyaspor maçında yaşanan kazayı telafi edeceklerini söylediler. Yenilgi de en önemli faktör saha ve hava şartlarıydı. Ancak bunlar bizim için bahane olmamalı. Çünkü hava şartları her iki takım için aynıydı. Boluspor maçını kazanarak Alanyaspor maçındaki yenilgiyi de telafi edeceğiz. Takıma güveniyoruz. Boluspor’u yenecekler ve tekrar çıkışa geçeceğiz. Ligin bitimine daha uzun bir süre var ve takım olarak bu durumun üstesinden geleceğiz. Biz teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyoruz. Lig sonunda mutlu sona ulaşmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiç kimse endişe duymasın, sezon sonunda hedeflediğimiz Süper Lig’e çıkacağız" dedi.