Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, İspanya ekibi Laboral Kutxa’ya mağlup oldukları maçın ardından, top 16’yı zora soktuklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı ekip, THY Avrupa Ligi’nde sahasında ağırladığı İspanya ekibi Laboral Kutxa’ya 89-82 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, "Kötü bir savunma yaptık. Yediğimiz 89 sayı bunu gösteriyor. San Emeterio ve Bertans’ı tutamadık. 3 numaraları 36 sayı atmış. Bizde de o bölgede 7 sayı var. Maalesef Pocius’un sakatlıktan yeni dönmesi, en önemli 3 numaramız Micov’un sakatlığı sebebiyle oynayamaması bizi o mevkide ciddi anlamda sıkıntıya soktu. Bütün periyotlarda hücumda sıkıntı çekmedik ama savunmada çok kötüydük. Büyük olasılıkla top 16’yı mucizelere bıraktık. Kalan iki maçı da yenmemiz lazım. Bu maç bizi top 16’ya taşıyabilirdi ancak avantajı Laboral’a kaptırdık" dedi.

SCARİOLO: "ARROYO’YU DURDURMAYI BAŞARDIK"

Laboral Kutxa Başantrenörü Sergio Scariolo ise, "Maçı küçük bölümlere ayırdık ve bu bölümleri kazanmaya odaklandık. Amacımız Galatasaray’ı çeyreklerde 20 sayının altında tutmaktı. 4 çeyreğin 3’ünde bunu başardığımızı düşünüyorum. Arroyo dünyadaki en önemli skor güçlerinden bir tanesi. Onun asist yönünü azaltmayı istedik ve bunu da başardığımızı düşünüyorum" diye konuştu.