Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak Düzce’de yapılan Avcıbaşı Kupası Düzce’de Karamanlı atıcılarımızın da katılımı ile geçtiğimiz hafta sonu yapıldı.
Gümüşova Elmacık Poligonu'nda düzenlenen Türkiye Avcıbaşı Kupasına 9 ilden 67 sporcu katıldı. Her sene geleneksel olarak Haziran ayında yapılan Türkiye Avcıbaşı Kupası bu sene de büyük ilgi ile izlendi. 9 ilin katıldığı ve 67 sporcunun yarıştığı kupada, sporcular Gelen Ayı, Koşan Domuz, Skeet, Sabit Hedef ve Sporting branşlarında birinci olmak için mücadele etti.

4 Dalda yarışan Karamanlı Avcılarımız, Kulüp Başkanı Hilmi Gül, Hasan Şimşek ve Akif Arslan takım halinde 2.lik elde ettiler.

Ferdi yarışmalarda ise, Hasa Şimşek gezen hedefte 1., sabit hedefte 3., genel sıralamada ise 3. Olurken, Hilmi Gül 5., Akif Arslan da 67. Oldu.

Yarışma sonrası kupa ve madalyaları ile birlikte ilimize dönen sporcularımız Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turan, dereceye giren sporcularımızı ödüllendirirken, almış oldukları başarıdan dolayı sporcuları kutladı.

Ziyaret toplu resim çekilmesiyle sona erdi.