Fikret Ünlü Atış Poligonunda gerçekleştirilen Valilik Kupası Avcıbaşı Yarışmaları ödül törenine Vali Murat Koca, Karaman Milletvekili Recep Şeker, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, sporcular ve vatandaşlar katıldı.
Büyük bir çekişme içerisinde geçen yarışmalar sonrasında çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmalarda başarılı olan sporculara kupa ve madalyaları Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından verilirken müsabakalarda genel klasmanda dereceye giren sporculara da tüfek hediye edildi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Kral Arms sponsorluğunda düzenlenen Valilik Kupası Avcıbaşı Yarışmalarına toplam 215 sporcu katıldı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Valilik Kupası Avcıbaşı yarışmalarında sporcular, hareketli hedef, sporting atış, sabit tek kurşun ve çocuklarda havalı tüfek atışı branşlarında mücadele ettiler.
Ödül törenine katılan Vali Murat Koca, sabit hedefe tek kurşun poligonunda süren yarışmaları bir süre takip ederken yetkililerden yarışmalar hakkında bilgiler aldı. Sabit hedefe tek kurşun atışlarının yer aldığı poligonda atış yaparak, yarışmacılarla aynı heyecana ortak olan Vali Koca, yaptığı başarılı atışla tam isabet sağlayarak atıcılık konusunda da hünerini gösterdi.
Valilik Kupası müsabakaları, ödül töreninin ardından gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.