UETD Hollanda Başkanı Veyis Güngör, Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yüce, Hollanda Karamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Saygu , Hollandalı Müslüman Akademisyen Abdülvahit Van Bommel ve 20 kişilik Türk ve Hollandalı işadamları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu’yu ziyaret etti.
400. yıl Hollanda - Türkiye Diplomatik İlişkileri çerçevesinde UETD Hollanda’nın Konya’dan  başlayan  Türkiye programı  Karaman’la devam etti.
UETD Hollanda 400. Yıl Etkinlikleri Türkiye Programı kapsamında ziyaretlerde bulunanAvrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Hollanda heyeti Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım  Aydoğdu’yla bir araya gelerek Karaman’da spor, sportif  başarılar ve sporun gelişmesi için neler yapılabileceği  konusunda karşılıklı görüşmelerde bulundu.
UETD Hollanda ekibiyle birlikte yenen yemeğin ardından  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu UETD Hollanda Başkanı Veyis Güngör’e plaketlerini sundu, karşılıklı hediye takdimi sonrasında duyulan memnuniyetler  dile getirildi.