Aydoğdu antrönerlerle toplantı yaptı 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydoğdu, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörlerle toplantı yaptı.
Aydoğdu, İl Müdürlüğü binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, amaçlarının olimpiyatlarda çeşitli branşlarda başarı elde edecek sporcuların yetiştirilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Başarılı sporcuların çıkması için antrenörlere büyük görevler düştüğünü belirten Aydoğdu, şöyle konuştu:

"Yeni yetenekleri bulmak için taşraya ineceğiz. Bunun için çalışmalara start verdik. Elit sporcu kolay yetişmiyor, bulduğumuz yetenekli sporcuları elit düzeye getirmek uzun zaman gerektiren bir süreç, bu süreç içinde antrenörlerimize büyük görevler düşmektedir. İl Müdürlüğü olarak  antrenörlerimiz ve sporcularımız için bu süreçte üzerimize düşen görev ve sorumluluklar neyse daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Tesisler ülkemiz için mükemmel kazanç, gelecek nesiller için çok önemli çalışma noktaları. Ama şunu açık yüreklilikle belirteyim, tesis şampiyon yapmıyor. Bir sporcuyu şampiyon yapacak olan onun antrenörüdür. Bu anlamda bizler antrenörlerimizden çok şeyler bekliyoruz’’ dedi.