İlimizde 17-20 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılan küçük erkekler basketbol müsabakalarında, Babaoğlu Koleji salondan şampiyon olarak ayrıldı.
Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen maçlarla ilgili bilgi veren okul müdürü Mustafa Ün: “Takımımız, oynadığı bütün müsabakaları kazanarak ilimizde şampiyon oldu.

Basketbol takımlarımız, her yıl olduğu gibi bu yıl da ipi göğüsleyen taraf oldu. Okulumuzun bünyesinde oluşturduğumuz 4 basketbol takımımız var. Bu takımlarımız her yıl bize şampiyonluk yaşatıyor. Aynı turnuvada küçük kızlar basketbol takımımız da il 2. si oldu. Biz, kurum olarak akademik başarıda Türkiye’ nin zirvesindeki yerimizi korurken, aynı zamanda okulumuzda futbol, basketbol, voleybol, jimnastik ve satranç sporlarıyla da hem eğitim öğretimi destekliyor, hem ilimiz sporuna katkı sağlıyor, hem de bölge müsabakalarında Karaman’ı en iyi şekilde temsil ediyoruz. Babaoğlu ailesi olarak öğrencilerimize ve ilimize spor alanında hizmet etmeye devam edeceğiz. Turnuvaya katılan diğer okullarımıza, takımımıza, takımımızı hazırlayan öğretmenlerimiz, Nejdet Ünlütürk’e ve Faruk Uysal’a, öğrenci velilerimize ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.