Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "İngiltere’nin önde gelen siyasetçilerinden Baroness Warsi ile beraber bölgedeki sıkıntılar ile ilgili ikili ilişkiler konusunda bir fikir alışverişinde bulunacağız" dedi.

Bakan Kılıç, İngiltere İnanç ve Topluluklardan Sorumlu Eski Devlet Bakanı Sayeeda Hussain Warsi ile Danışmanı Naweed Khan’ı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğü’nde kabul etti. Basın mensuplarının görüntü almasına izin verilen kabul öncesi konuşan Bakan Kılıç, "Bugün İngiltere’nin önde gelen siyasetçilerinden Baroness Warsi ile beraber bölgedeki ve genel olarak ikili ilişkiler konusunda bir fikir alışverişinde bulunacağız" dedi.

Warsi ile önceki görevi dolayısıyla daha önce de görüştüklerini hatırlatan Kılıç, "Kendisi bizim için değerli bir siyasetçidir. İlişkilerimizde özellikle değer verdiğimiz değerli bir kardeşimizdir. Çünkü kendisinin dik duruşlu siyasetini ve her zaman fikrini açıkça dile getirmesinden dolayı bizim için önemli bir dostluğumuz var, kendisine hoş geldiniz diyorum" diye konuştu.