Bölgesel Amatör Ligi 2015-2016 sezonu başlıyor. 5. Gurupta ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor, ilk maçına kendi seyircisi önünde çıkacak.
BAL ligi mücadelesi bu hafta oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Ziraat Türkiye kupasında da mücadelesini sürdüren Karaman Belediyespor, 22 Eylül Salı günü yapacağı Türkiye Kupası maçı nedeniyle Ceyhan Doğanspor ile oynayacağı BAL ligi karşılaşmasını 19 Eylül Cumartesi günü yapacak. Kemal Kaynaş Stadyumu’nda saat 15.00’de başlayacak mücadeleyi Selçuk Kahraman yönetecek.
Bu sezon iki kulvarda birden yarışa başladıklarını söyleyen Karaman Belediyespor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar: “İlk hafta kendi seyircimiz önünde lige başlayacağız ve bu maça mutlak galibiyetle çıkacağız. Bu yıl bir hedef belirledik. Ve bu hedefe ulaşmak için Sayın Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan’ın talimatıyla iddialı bir kadro kurduk. İnanıyorum ki teknik ekibimiz ve futbolcularımız yüzümüzü kara çıkarmayacaktır. Normal şartlarda 20 Eylül Pazar günü oynamamız gereken Ceyhan Doğanspor maçını, hafta içi deplasmanda oynayacağımız Türkiye Kupası maçı nedeniyle federasyondan talepte bulunarak yarın oynanmasını istedik. Federasyon olumlu karşıladı ve BAL ligine Ceyhan Doğanspor ile başlayacağımız ilk maç, 19 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’de Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynanacak. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” dedi.