Bölgesel Amatör Lige yükselme maçında Özkon Gurup ile karşılaşan Karaman Belediyespor, maçtan 4-1’lik galibiyetle ayrılarak 2015-2016 futbol sezonunda da Karaman’ı BAL liginde temsil etme hakkını kazandı. 
Yunuskent sahasında yapılan mücadele bol gollü geçti. Özkon Gurup 17. dakikada Soner Çelik ile 1-0 öne geçerken 45. dakikada kazanılan penaltı ile Ali Karaağaç durumu 1-1 eşitliğe getiren golü attı ve devre bu skorla sonuçlandı.İkinci yarıya daha hızlı başlayan ekip Karaman Belediyespor oldu. 55. Dakikada İsmail’in kendi kalesine attığı gol ile 2-1 öne geçen Karaman Belediyespor; 62. Dakikada Cihan ve 84. dakikada Hasan Saka’nın golleriyle maçtan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu skorla Karaman Belediyespor önümüzdeki sezonda da ilimizi BAL liginde temsil edecek.
Mücadeleden sonra değerlendirmede bulunan Karaman Belediyespor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, kazanılan galibiyetten mutlu olduklarını belirterek: “Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Karamanımızı BAL liginde Karaman Belediyesi temsil edecek. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi bugünkü galibiyetlerinden dolayı kutluyorum. BAL liginde takımımız her geçen yıl zirveyi zorlayan takımlar arasında yer alıyor. Ne yazık ki bu dönem sahamız tadilatta olduğu için nerdeyse tüm maçlarımızı deplasmanda gibi oynadık. Bu da futbolcularımızı çok olumsuz etkiledi. Bu yıl daha çok çalışıp lider olma hedefini taşıyoruz. Desteklerinden dolayı taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.