Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Kardemir Karabükspor maçını kazanarak, avantajlı duruma gelmek istediklerini söyledi.

Balıkesirspor , Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Kemal Özdeş Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa maçı ile birlikte 10 haftalık galibiyet hasretine son verdiklerini belirten Özdeş, "Kasımpaşa karşısında alınan galibiyet beni çok mutlu etti. Burada kazandığımız 3 puandan daha fazlası benim için önemliydi. Hafta içi bu maçın bilinci, önemi, hem de oyuncularımın bu maça hazırlanmaları daha sonra maç anında 1-0 geriye düşmüşken taraftarın olumlu tepkisi önemliydi. Oyun içerisinde hemen oyuncularıma kendilerini toparlamalarını söyledim. Devre arasından sonra da bu maçı çok istemeleri, çok coşkuyla oynamaları, şehrimizde güzel bir atmosfer oluşturdu. Bunu 3 puanla sonlandırdığımız için çok mutluyum. Çünkü geçtiğimiz haftada söylemiştim, kazanmanın tam zamanı demiştim. Evet tam zamanında geldi bu galibiyet. Galibiyetten öte sergilenen tutum, maç kazanma duygusu üst düzeydeydi ve şimdi bunu standart hale getirme ve bunu tekrarlama gibi bir zorunluluğumuz var" dedi.

"TAKIMIMIN DURUMU MORAL MOTİVASYON OLARAK ÇOK İYİ"

Bu haftada yine çok kritik bir maç oynayacaklarını dile getiren Özdeş, "Aynı duyguyu, aynı coşkuyu hafta sonu da sergilemek gibi bir zorunluluğumuz var. Takımımın durumu bu anlamda moral motivasyon olarak oldukça iyi. Bu hafta da kazanacak tutumu sergileyecek oyuncularım. Yine aynı coşkuyla oynayacaklar ve bu elde ettiğimiz 3 puanı daha da değerli kılarak yarışın tam içinde olmak istiyoruz. Bizim için bir başlangıç bu. Önemli zamanda gelmiş bir başlangıç. Alt sıradaki takımlara baktığınızda moral motivasyon olarak en iyi takım Balıkesirspor. Bunu da biz avantaja çevirmek istiyoruz. Sonuna kadar o maçı kazanmak ve oradan puan yada puanlar almak için bu duyguyu yansıtacak, sonunda da kazanma olasılığını artıracak takımın. Umuyorum bu haftada kazanarak avantajlı bir duruma geliriz" şeklinde konuştu.

Toplantının ardından kırmızı-beyazlı ekip Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen çift kale idmanla sürdürdü.