BALIKESİR (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Balıkesirspor'un teknik direktörü Kemal Özdeş, "Kardemir Karabükspor deplasmanında hedefimiz 3 puan olacak" dedi. 

Özdeş, Atatürk Stadı'ndaki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Kasımpaşa karşısında aldıkları 5-3'lük galibiyetin hem takım hem de camia için ciddi bir moral kaynağı olduğunu söyledi. 

Ligde 10 hafta sonra aldıkları galibiyeti 3 puandan daha fazla önemsediklerini dile getiren Özdeş, "Ayrıca bu maçta Sercan, Burak ve Gökhan'ın dışında oyuna sonradan giren Muğdan ile Ali'nin skora katkı koyması sevindirici. Kardemir Karabükspor deplasmanında hedefimiz 3 puan olacak. Kardemir Karabükspor karşısında Kasımpaşa maçındaki coşku ve duyguyu sahaya yansıtacağız. Takımımın moral motivasyonu bu anlamda oldukça iyi. Oyuncularım kazanacak tutumu sergileyecek ve yine aynı coşkuyla oynayacaklar" diye konuştu. 

Özdeş, maç başına 2,4 gol ortalamasına sahip olduklarını anımsatarak, kolay gol yeme sorunlarının Kasımpaşa maçında da sürdüğünü, bunu düzeltmek için ekstra çalışmalar yaptıklarını bildirdi. 

Ligde alt sıralardaki takımlara bakıldığında moral motivasyonu en iyi takımın Balıkesirspor olduğunu kaydeden Özdeş, "Bu avantajı puana çevirmek istiyoruz. Maçı sonuna kadar isteyip Karabük’ten puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Basın toplantısına katılan Balıkesirspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Cengiz Güneş ise gazetecileri maç sonrasında sahaya girmemeleri konusunda uyardı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) temsilcisinin kendilerini uyardığını kaydeden Güneş, aksi takdirde hem kulübün hem de saha içine giren gazetecilerin ceza alacağını belirtti.

Antrenmanda Balıkesirsporlu futbolcular kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı.