İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanmayı hedefledikleri, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da iddialarını sonuna kadar sürdüreceklerini belirtti.

Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık dergisinin mart sayısında "Emin adımlarla ilerliyoruz" başlığıyla yer alan yazısında, sarı-lacivertli ekibin Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasına kalmasının kendilerini ve tüm ülkeyi sevindirdiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Bu kulvardaki başarı kıstasımız, 2012-2013 sezonunda elde ettiğimiz başarının üzerine çıkmak, Avrupa'da final oynamak hatta o kupayı kazanmaktır. Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki iddiamız da sonuna kadar devam edecektir. Sezon başında bu amaçlar için oluşturduğumuz Fenerbahçe kadrosu, bu hedeflere ulaşacak güce sahiptir."

Yıldırım, erkek ve kadın basketbol ile kadın voleybol takımının Avrupa'da ve Türkiye'de elde ettiği başarılara vurgu yaparak, "Tüm amatör takım ve sporcularımız koyduğumuz hedefler doğrultusunda ilerlemekte, Fenerbahçe yarıştığı her kulvarda iddiasını sürdürmektedir" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Emrah Oktay