Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Spor Kulübü sporcusu Recep Akdağ'dan bir başarı daha.
Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan “ Okullar arası Yıldız ve Gençler Kız-Erkek Kros Türkiye Grup Birinciliği” Adana’da gerçekleştirildi. Toplam kız ve erkek 464 sporcunun katıldığı müsabakalarda öğrencilerin birbirlerine üstünlük kurmak için gösterdikleri mücadele dikkati çekti.
İlimiz Gençlik Spor Kulübü sporcularından ve Bifa Ortaokulu öğrencisi Recep Akdağ yıldız erkekler kategorisinde üçüncü olarak finale kalmaya hak kazanmıştır. Akdağ, hedefinin Türkiye finallerinde ilk üç’e girerek en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti.
 Atletizm Milli Takım antrenörümüz ve Atletizm İl temsilcimiz Murat Yurdadön yaptığı açıklamasında, Yarışma Merkez Park içinde hazırlanan parkurda yapılan grup müsabakaların Adana’nın yanı sıra Aydın, Bursa, Diyarbakır, Samsun ve Trabzon’da gerçekleştirildiğini, buralarda dereceye  her kategoriden ilk 3 dereceye giren okulların ve Ferdi sıralamada ilk üç’e giren sporcuların Türkiye Birinciliği ’ne gitmeye hak kazandığını söyledi.
Yurdadön , yarışmalar sonunda dereceye giren okulların 1 Mart Cumartesi günü Mersin’in Silifke İlçesi’nde gerçekleştirilecek Türkiye finallerine gitmeye hak kazandıkları da sözlerine ekledi.