Türkiye Karate Federasyonun faaliyet programında yer alan 2. Hasandağı Karate Turnuvası 21 Kasım 2015 tarihinde Aksaray’da gerçekleştirildi. Karaman ekibinin de yer aldığı turnuvaya Ankara, Adana, Afyon, Aksaray, Konya, Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale ve Uşak illerinden gelen toplam 450 sporcu kata ve kumite kategorilerinde mücadele etti.
Karaman’ı bu zorlu turnuvada karate antrenörü İhsan Özbek eşliğinde temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü karate takımı genel klasmanda kata kategorisinde 2’inci, kumite kategorisinde ise genel klasmanda 3’üncü olarak 7 altın, 8 gümüş ve 6 bronz madalyanın sahibi oldu.
Turnuva sonrası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret eden karate takımı turnuva hakkında Kısacık’a bilgi verdi. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kısacık ise;” İlimizi Aksaray’da düzenlenen turnuvada temsil ederek gururlandıran ve madalya ile geri dönme başarısını gösteren karatecileri canı gönülden kutluyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak başarılı sporcuları her koşulda destekleyeceğiz. Sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.
Ziyaret, günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.