Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Sivasspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, taraftarların maçlara çok daha fazla ilgi göstermesini beklediğini söyledi.

Yeşil-beyazlı ekip, ligin 8. haftasında sahasında ağırladığı Sivasspor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, alınan 3-0’lık galibiyetle Bursaspor’un 2009-2010 sezonundaki gibi güzellikler yaşamaya başladığını belirterek, “2009-2010’dan sonra özlediğimiz güzellikler. Taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyorum. Bugün yine iyiydi. Önümüzde Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe maçlarımız var. Eğer Bursasporluyuz diyorlarsa, Bursaspor’u seviyorlarsa futbolcularımızı sahada yalnız bırakmasınlar. Fenerbahçe maçında taraftarlarımızın stadyumu doldurmalarını bekliyorum. Bugün gördünüz futbolcularımız taraftarımızı elleriyle tezahürat yapmaları için işaret ediyorlardı. Kırgınlıkları, küskünleri varsa bu sezon için kenara bıraksınlar. Hepimiz gibi taraftarlarımız da başarı istiyorlar. Biz güzel şeyler yaptığımızı düşünüyoruz. Bu takım sadece bizim ve yönetimimizin değil. Tüm Bursa’nın takımı. Sanayicisi, sivil toplum örgütleri, herkesin takımı” dedi.

“HERKES BURSASPOR’U KONUŞUYOR”

Futbol camiasında herkesin Bursaspor’u konuştuğunu dile getiren Bölükbaşı, “Bundan sonra da konuşulacak. Başta hocama güveniyorum, futbolcularımıza güveniyorum. Bugün yine seyircimiz iyiydi ama daha iyi olması lazım. Bugün 5 bin seyircimiz vardı. Bursa için çok az. Güzel futbol oynuyoruz. Tüm takımları sürklase edebiliyoruz. Deplasmanda takımları yeniyoruz. Biz bir yere kadar gideriz ama taraftar olmadıkça olmaz. Her seferin söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim. Bugünkü galibiyetimizi taraftarımıza armağan ediyorum” diye konuştu.