KONYA (AA) - Basketbol Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un başantrenörü Aziz Bekir, ligde başarılı olmak istediklerini söyledi.

Bekir, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda Torku Cup Hazırlık Turnuvası'nın tanıtım toplantısında, ligin başlamasına az bir süre kaldığını ve hazırlık maçlarında takımı göreceğini söyledi.

Turnuvadaki maçlarla hazırlıklarını tamamlayacaklarını belirten Bekir, "Ligde başarılı olmak istiyoruz. Tüm takımlara yeni sezon öncesi başarılar diliyorum. Umarım sakatlıksız bir yıl geçiririz" dedi.

Torku Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Kerem Öten de organizasyona Torku Konyaspor'un yanı sıra, Uşak Sportif, Türk Telekom ve Demir İnşaat Büyükçekmece'nin katılacağını dile getirdi.

 Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın ise turnuvanın sezon öncesi önemli bir prova olacağını vurgulayarak, Konya'da iki ciddi maç oynayacaklarını aktardı.

Türk Telekom'un ABD'li basketbolcusu Michael Jenkins, Konya'da bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek, "Sezon öncesi çok önemli takımlarla karşılaşacağız. Bu maçlarla nerede olduğumuzu görme fırsatı bulacağız" ifadesini kullandı.