Bal Ligi ekibi Karaman Belediyespor, Pazar günü evinde konuk ettiği Kilis Beledeiyespor’u 1-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası ön eleme ilk turunu geçti.
Pazar günü Kemal Kaynaş Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayan müsabakaya sporseverler büyük ilgi gösterdi. İlk yarıda oyun üstünlüğünü elinde tutan Karaman Belediye Spor, geliştirdiği ataklarla Kilis Belediye Spor’un kalesini yokladı. 33. dakikada Karaman Belediye Spor oyuncusu Çetin, yapılan ortayı iyi değerlendirerek topu filelerle buluşturdu.
Atılan gol ile rahatlayarak ikinci yarıda savunma ağırlıklı bir oyun sergileyen takımımız, Kilis Belediye Spor’un risk almaya başladığı dakikalarda ani çıkışlarla yakaladığı pozisyonlarla 2. gole çok yaklaştı. Maçın son dakikalarında Kilisspor’lu oyuncular; Vedat ve Mehmet’in yaptığı sert faul ve centilmen dışı hareketler nedeniyle maçın hakemi Alkım Aksoy tarafından kırmızı kartla cazalandırıldı. 
Karaman Belediye Spor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlanan ve tek maç eleme usulü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu’nda takımımız bir üst tura yükselerek eşleşeceği yeni takımı beklemeye başladı.